Demo

Field Maritime Port New Castle

 

Field Maritime Port New Castle, oftewel Sturre.

DezePHOTO-2023-12-12-11-17-53_3.jpg bruine reu is gefokt door Marie Steffenburg Wennberg in Zweden.
Hij is geboren op 31 augustus 2022 en heeft als vader Fields of Joy’s as Busy as a Bee, roepnaam “Loui”, zijn ouders komen uit Engeland maar Loui zelf is in Noorwegen geboren. Zijn moeder Lady Suze of the Fields Society, roepnaam “Ronja”, is bij ons in Nederland geboren en een dochter van onze Gin-Tonic. Uit deze internationale combinatie is Sturre afkomstig. De pups uit dit eerste nest van Ronja zijn vernoemd naar havens in Engeland. En zeer toepasselijk voor ons in Nederland: “Newcastle” is de ferryhaven tussen Gothenburg, Amsterdam en Kristiansand in Noorwegen.

Eind december 2022 heeft Carel hem in Zweden opgehaald. Het is altijd spannend als je ongezien een pup krijgt, maar dit zeer innemende mannetje blijkt een echte charmeur te zijn, die iedereen inpakt. Hij houdt van lezen maar ‘verslindt’ boeken en kranten helaas letterlijk. Bezig zijn met en voor de baas vindt hij geweldig vooral als hij het water PHOTO 2023 12 12 11 17 53 2in mag!

Inmiddels zijn de eerst gezondheidsonderzoeken gedaan. Prima resultaat, ECVO-oogonderzoek toonde geen erfelijke oogafwijkingen aan, Heuponderzoek op heupdysplasie resulteerde in een HD A en een Norbergwaarde van 40!

 

Contact

Ellen Canta – Zintel

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0031 - 6 51 951 550